Help, ik voel…

Wat?

Wat zijn emoties? Waarvoor dienen ze? En belangrijker, hoe ga ik om met mijn emoties? Soms kun je heel veel voelen maar niet weten wat je hiermee moet doen. Je voelt een emotie heel sterk en je weet niet hoe hiermee om te gaan. Of je probeert die emotie aan te pakken op een manier die je niet zo goed helpt (vb. piekeren, verstoppen, ...).
De training is gericht op jongeren die soms in de knoop zitten met hun eigen gevoelens en graag samen aan de slag gaan om hun gevoelens beter te begrijpen. We staan stil bij waarom we emoties voelen, hoe we ze herkennen en hoe we met onze emoties om kunnen gaan.

Wie?

Deze groepstherapie richt zich op jongeren van het 6e leerjaar tot het 2e middelbaar. Voor jongeren is het niet altijd even eenvoudig om te weten hoe ze zich voelen of hierover te praten. Soms weten jongeren niet om te gaan met hun emoties. Ze piekeren sterk, trekken zich terug, worden snel boos of blijven in een emotie hangen.
Zit je in het 5e leerjaar of 3e middelbaar en zou je graag ook willen deelnemen? Laat gerust iets weten dan bekijken we of je kan aansluiten bij deze groep.

Wanneer?

De groepssessies zullen telkens doorgaan van 13u tot 14u30.
Woensdag 27 september
Woensdag 11 oktober
Woensdag 25 oktober
Woensdag 8 november
Woensdag 22 november
Woensdag 6 december
De sessies gaan door in Groepspraktijk De Sleutelbloem, Condédreef 12, 8500 Kortrijk.

Kostprijs?

De totale kostprijs bedraagt €15 voor de 6 sessies samen.

Inschrijven kan via leonie@praktijkdesleutelbloem.be of yasmine@praktijkdesleutelbloem.be